Doorgaan naar artikel
✓ Bestel vandaag en ontvang gratis verzending
✓ Bestel vandaag en ontvang gratis verzending

Over ons

Ik weet nog dat ik altijd opzoek was naar de perfecte outfit. 

Kleding vond en vind ik nog, hartstikke belangrijk en leuk om mee te werken. Perfecte matches zoeken, styling-tips delen, mezelf maar ook andere blij maken met de perfecte kleding. Want die kleding draagt niet alleen bij aan een mooi uiterlijk maar ook aan zelfvertrouwen en aan je fijn en trots voelen in alles wat je doet. 

In 2008 ontstond Timeless Inspiration, het kledingbedrijf dat vrouwen helpt om de perfecte outfit te vinden die hen dat gevoel van zelfverzekerdheid geeft dat ze zoeken. De outfit waar ze zich echt goed in voelen. 
In 2009 ging ik, Linda oprichtster van Timeless Inspiration, naar India om alle bewerkings- en productie processen te zien. Zodat ik de ideale samenwerkingen kon vinden om Timeless Inspiration groter te maken en zo nog meer vrouwen zou kunnen helpen aan de perfecte outfit. 

Sinds 2008 is dat waar Timeless Inspiration voor staat: Een goed gevoel. Zelfvertrouwen. Je lekker voelen in wat je draagt en dat uitstralen. Het vinden van de voor jou perfecte outfit. 

Als je de perfecte outfit wilt samenstellen zodat jij je fantastisch voelt in je kleding, kijk dan eens op de website. Daarop vind je precies datgene dat bij jou past.